Skip to main content

Posts

Featured

BlogBuster 95 : Harapan di Petronas.

Pada pagi yang indah, aku dikejutkan dengan bunyi-bunyian yang indah....i am me..i am me..aummm

Sorry I just had to share abe punya menyampuk kat atas tu. Sibuk nak menulis jugak. Haha. OK first of all, All praises to Allah for His endless blessings. Lama sangat da tak menulis ni kesian blog terabai. Tinggi cita-cita nak update itu ini last-last non hado. Post pasal bersalin pun macam krik krik je forever dalam draft. Nasib baik malam ni Kausar nyenyak tido dapatla update. (Amende ni sape tanya).

Ok back to our main topic, Harapan di Petronas. Rabu lepas tanggal 19 Julai 2017,7.25 pagi terjadilah suatu kejadian yang tak akan dilupakan sampai bila- bila. I was on my way to the school. Macam biasa buka radio, berangan jap fefeling dengar lagu lepas tu plan hari ni nak buat apa sekali tengok minyak da menyala. It's time to refuel. Jarak rumah dengan sekolah dalam 15km so amik masa dalam 30 mins nak sampai sekolah. So that day I decided to refuel at Petronas Tunjong. Dekat dgn sekola…

Latest Posts

BlogBuster 94: My 2nd Pregnancy Journey

BlogBuster 93: My 1st Pregnancy Journey

BlogBuster 92 Half of My Deen

BlogBuster 91 : #throwback2013

Blogbuster 90: Si Peragut Kebahagiaan

BlogBuster 89: Sebarkan Bahagia!

BlogBuster Special Edition: Kausar

BlogBuster 88: Seminar Baitul Muslim 2.0 (Part 3)

BlogBuster 87: Seminar Baitul Muslim 2.0 (PART 2)