Sunday, April 18, 2010

BlogBuster 9: Assignments Attack!


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

bermakna sungguh pic diatas ni~

ade 4 assignments nk kna submit~

1.EDUC105 Psychology 1000 words 28/4/10

2.LING218 Grammar -> words analysis 3/5/10

3.EDUC258 Maths ->Numeracy interview 5/5/10

4.EDUC260 Literacy-> Writing Assessment 7/5/10

cube teka perasaan ku di ketika ini?

hahah! happy?bingung?serabut?FB?apekah??

doakan ana ye! klu nmpk diri ini on FB,jgn segan2 sound direct je kt i~

kata kt saya"esaimen xsiap lg ade hati nk FB"

hehe...itu je nk gtau,so klu sy kata sy bz tu mmg korg fhm kn knape..

salam..=)

5 comments:

  1. hahahaha..at last ad jgak post yg berkenaan dgan awk punye stadi kat sane,ingatkan dduk kat aus juz utk jejalan je..hehehe..hurm,lot of assignment huh,make sure u make it on time huh n never on ur fb!!!hehehe..eh jap,ad salah eja r.."saip"??pebende tu?hoho!!..k la,take care..enjoy with ur assignment eh..hehe.. =)

    x1x

    ReplyDelete
  2. wah
    cm ncabar minda je assignment ko aliah
    sume dlm bi yer.??
    mmg agak mncabar otot2 tgn ko
    tringat plak kat ustz herman yg ngajar kita bi dlu time darjah 6
    mne kah beliau skg nie

    ReplyDelete
  3. x1x:mne de,kje kat sini lg suasah ooo~~cuak ni..T__T

    amin:agkla,aku cm da agk mental2 ayam skit..huhu
    eh,btw ko de contact ustaz sanusi x??

    ReplyDelete