Friday, April 30, 2010

BlogBuster 11: Cupcake+Super Ring~


cupcake @ lecture hall..=)

dpt cupcake from Zawa & Zeda~sgt comel & sedap!!thnx guys..=)


lps klas tu,jln2 la kt uni jap smbil cr port ktne nk mkn cupcake tu..


cntik gak Macq uni ni ptg2~huahua


inilah cupcake yg dimaksudkan..=)


2nd angle ..=p


cupcake yg trkorban~*spe yg mkn eh?*


angle 3~haha!


on d way blk uni tu mst lalu Aquatic Centre ni,
byk la sotong2 berkeliaran time tu~-__-'


inilah tempat berteduh spnjng berada di perantauan ni~

konon2 cntik~hakhak~*sewa mhl kot*-_-''



presenting,
SUPER RING!

terjumpa kt kedai,wpun $1.00++=RM3,

tp diri ini sgup beli sbb teringin..hehe

~super ring lazat,super riang,super ring super jom bergembira~lalala

*sila abaikan kertas merah itu* hehe..=p


p/s: oh ya,remember that i told u about the seminar 'from zero to hero' in my previous post?
now here's the recap bout it..=)
*sguh excited muka masuk website ISMA*=p

9 comments:

  1. lovely misz alia.nice picts n nice post...

    =)

    ReplyDelete
  2. bukannye nak share ngan I cupcake tu pun...

    ReplyDelete
  3. mazhad:thanx senior!~ n thnx sudi drop by at my page..=)

    chris: i cr u tp xjumpa*pdhal xde attempt pun* XD

    sya: best!nnt sya request kt dak 2 org tu,dorg wat best..hehe

    ReplyDelete
  4. salam aliah...pnat tau tgu u punye post kali ni,bkak2 blog ni je neok stil post blogbuster~10,bz ngn esaimen ke wak???

    hurm..nmpak cm sdap r strawberi ats cupcake tu,u xmkn lg kn sbb xde pun pic u mkn strawberi tu..errrr...nak!!!..hehe...

    errr...super ring???huhuhu...mase kt m'sia neok bnde tu x heran pun ek,bile jmpe kt sane mhal pun sgup beli...huhu...

    erm...rasenye ni 1st time u introduce tmpat tgal u kat sane,nmpak kemas..tp xde pun pkok bunge kertas ek,klo kat m'sia tu pkok bunge yg wajib ade kat stiap rmh kn..huhu...

    n another one...return home mid year????hahahahaha...da planning nk blek ke al???huhuhuhu....

    hurm...da neok da website ISMA tu...aiceh,dier punye eksaited mcm muke dier jd front page kt web tu je,pdahal muke ade kt ujung2 je pun...hohohohohoh....peace.... =p

    n nway,i've just finished my examinataion for dis semester...yahuuuu!!!!so now,holiday!!!!...n dats why la kali ni dpt bebel pjg2 kt blog u...sory for being annoyed...

    eh nway,melbourne dkat x dgn tmpt u???heard dat dis nov will be metallica concert over there...huhuhu....mesti u x amek tau pun kn al....huhuhu....

    k r,dats all for now...take care n hope to see ur new blogbuster soon... =p

    ReplyDelete
  5. sory....forgot somethin really important on that post...."x1x"... =p

    x1x

    ReplyDelete
  6. x1x: whooa!~ i cn see how free u are after the exam~haha!
    yeah,kinda bz to update it regularly~depends on the significants event that happened to me~huahua~
    super ring best la,krts merah?blk hujung thn kot~
    ISMA:muka msuk hujung pun i redha~ XD
    metallica:oh,tidak ketahuan pula..
    btw,thnx sudi follow blog ni yg sgt girlish lg gedik~ XDD

    ReplyDelete
  7. sotong berkeliaran??
    bukan sotong kering byk kat flat je ke...ni sotong sebab ape lak.???hahhaa...:D

    regards-iqbal-

    ReplyDelete
  8. iqbal: sotong sbb org pkai swimsuit merata2~hakhak..=D suka la tu~lalala~

    ReplyDelete