Friday, June 4, 2010

BlogBuster 19: A is for a Special Girl in my Life~:ATHIRAH!



HAPPY 21 BDAY MISS ATHIRAH MOHD ANUAR!

this post mmg khas tuk awk!

sebelum baca selanjutnya,buka LINK ni dlu br smbung baca tau!^^

xsgka kita da sebaya kn thira?
haha! merepek pula..=p

& xsgka juga da 9 TAHUN kita bersahabat baik!

dr zaman innocent ms Form 1,smpaila zaman xberapa innocent skrg(=_=')

u always by my side!

btw,cmne cikgu AL leh kenal thirah ni?

ditakdirkan pd thn 2002,
(lepas Cikgu AL lari asrama),dia bersekolah di sekolah yg penuh sejarah ini->

tempat perkenalan kami!

masa tu dpt duk sebelah Athirah,dia pun br pindah kt skola tu juga,dia dr skool Perak~

syg xde gmbr ms skul sma2..
kite 2 pkai bju biru kan kan kan?=p

suka kacau dia dulu,dia suka tgk Winter Sonata(ms tu tgh top)
pastu sy leh plak suh dia wat review psl drama tu time ckgu ngajar
mmg kena AIM la ktorg dua org ni yg duk row blkng skali!~haha!


*athirah jugak org pertama yg detect sy RABUN*
mana x nya,dia salin notes lain,sy plak tulis benda lain..
(compare contrast gtu)

mmg byk sgtla kenangan pahit & manis ng Athirah ni,
(xyah cter la kot zmn skodeng2 senior..xD)
sng cter,antara kami berdua

MEMANG TIADA RAHSIA!

Athirah ni bijak tau kawan2,
skrg ni dia amik Law kt UKM,
(bakat LAwyer dia sudah dikesan zmn skul lg,mna x nya,klu argue ng dia msti tewas) haha!
dia dpt result smlm,mmg gempak la result dia!
*kagum kot*
dia ni mmg kuat studi,leh baca dimana2 jua
*sgt kontra kn kite 2 thira?=p*

dia da pegi byk negara sbg wakil Moot competition from UKM,
klu xsilap dia da pegi Vietnam,Hong Kong & also KOrea!
oh ya,ms kecik2 dlu dia duk UK,
tulisan dia lawa sgt sbb tulisan sambung cm org putih!
(suka curi tgk2 notes dia)haha!

pic thira ms kt UK..=)

purse merah tu thira yg bg ->vietnam mari!hehe

hantar thira ms dia nk g korea..=)

Korea!


dia sgt bahagia ms g korea aritu~hehe

THERA'S MOMENTS=)

=)

weewit!=)

with her cliques!^^


masa kat Vietnam!hehe

what i wanna say is,

I'M SO PROUD OF YOU ATHIRAH!
I wish we can be bestfrens forever!
u have a SPECIAL PLACE IN MY HEART~

awk kena kawan ng kita sampaila kita kawin!haha*melayang sbntar*

*nk suh awk jd pengapit kita leh?=D

this is my study table~
*sumber inspirasi*

AND

My Desktop Background!
*edited by NURUL ADILAH,ur pic included Thira!*
my family really know how much I LOVE YOU!

last but not least,


HAPPY 21 MISS ATHIRAH MOHD ANUAR!

ana uhibbuki fillah!^^

just for you!

-end-

6 comments:

  1. so sweet..hihihi
    alia sgt mhargai sahabat.. ^^,

    ReplyDelete
  2. yeah! & u too my daughter..=DD

    ReplyDelete
  3. haha...berjaya jumpa button comment
    (setelah sekian lama) maaf...haha
    thanks aliah for this entry!!
    it's not possible to love you more, since i already love u with ALL my heart! ^____^
    nak menambah entry, selalu gi umah kamu ms kat ukm igt tak, siap mkn dinner n sahur sekali sama ngn family kamu..xsbr nak ada blk refuge itu!
    doakan kita ley gi aussie next year praktikal kat sn!!

    ReplyDelete
  4. salam cik Tee gedix!=p
    akhirnya jumpa eh button ni..heheh
    my pleasure!~~ me HEART you too!~
    smoga ukhuwah kita berkekalan hingga ke syurga illahi hendaknya..^^
    insyaallah da blk msia,leh sahur sama2 lagi..=)
    jom2!~~kite menanti awk di aussie ni..xD

    ReplyDelete