Wednesday, May 19, 2010

BlogBuster 16: Brother of mine,AHMAD RAHIMIE~



salam!
post kali ni ditujukan khas wat abangku tersayang yg menyambut ulang tahun kelahirannya pada hari ini!
20 MEi 1984

xsgka da makin matang*nk kata tua sbnrnya*abg ku ini
selamat ulang tahun abangku!

ni abg saya,waktu umur berapa xingat~huhu
tapi comel kan kan kan?*jawab je comel*


meh kita terjah serba sedikit bio cik abang ni

siap offer air McD lagi tu~haishh

nama diberi:
AHMAD RAHIMIE

nama timangan:
ABG AMY,USTAZ, ROY
*nama roy tu kwn2 skola dia yg bg,xphm gak dr mana dtg roy tu*

makanan kegemaran:
BENTO kt kdai Teppanyaki ALamanda
*stress kot klu g sne kne blikan tuk dia* =_=''

status:
SINGLE *haha*
spe nk ngorat dia gtau je cikgu AL^^
-cam ejen cari jodoh la plak-

kelebihan:
LEH BAIKI PERKAKAS2 YG ROSAK & INSTALL BNDA2 WINDOWS ANTIVIRUS
*common kot tuk laki eh?* hakhak

PENCINTA HAIWAN
especially kucing kot

KENING YANG CANTIK
*warisan mama kot*

PERNAH SEKALI TERKELIRU ANTARA GULA MELAKA & BELACAN
*leh lak dia silap bli gule melaka,pdhal mintaknya belacan*
-eh,ni patutnya kat part kekurangan la kot eh? xDD-

&

PEMURAH SANGAT~
*ms kt msia suka pow abg topupkan hp tp dia xpernah berkira*
touching tul..huhu


eh ape bnda ni??

oh yaa!

abgku juga sggup mmbeli motor TUN HANG TUAH
yg mnymbung pengajiannya di Mesir selama 4 tahun
*kira cm pkai semntara gtu,klu TUN da blk,kna pulang semula* huhu..
murni jasa abg ku ini


ditakdirkan pulak,cter Masterchef Australia ni,
ade peserta muka cam dia
ALVIN QUAH!
ur smile makes me remember of my brother in MALAYSIA
muka dorg sama,especially his SMILE
ni bukti kukuh lg~


KEKURANGAN ADIK DIA:

klu ttbe terlupa umur dia bape,tips nk ingt mudah je..
dia lahir sama tahun ng Tv3
~haha~ skill jahat~


my bro teringin sgt nk sweater yg di pakai ni.
abg,check la mail box next week,kot2 mimpi jadi kenyataan ke?



2 HEROES IN MY LIFE
~ahmad rahimie & mr.TOmin~
both of u share the same wrinkles when u guys smile..>,<
*bju biru tu nama dia iqbal,cousin ku.
kot2la nk add,ni fb dia*

me love u!~~

berbakti pada warga emas
-calon menantu harapan 2010-

Brother Of Mine

Brother of mine I know sometimes I may whine
But deep down I really find you somewhat divine
You are smarter than you think.
Smarter than me – in some ways
Wiser than you know -
You have experienced pains and joys
Some twice your age have never seen
Because of all of this you are three times the man

Brother of mine I could be no prouder
I could love you no more
I will always be here for you.
No matter what occurs -
No matter what is said or done
I will never be too far away
No matter the distance
You’ll always be in my heart.

lots of LOVE,
your sister-
cikgu AL or u always called me ALI MAMAK =.='

-end-

15 comments:

  1. awesome~~
    clap3~~
    soalan cepu cemas.. bile dia nk kawen~~
    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. hahah~tula adam,ko tolng crikan calon isteri tuk dia eh?=p aku pun da teringin nk ber"anak buah"..xD

    ReplyDelete
  3. hurm...tlg smpaikan wish epi belated besday kat dier eh... =)

    x1x

    ReplyDelete
  4. sweetnye adik dy.........pnye kwn.. bhahah ;D

    ReplyDelete
  5. ali mamak lol. Eh betul la... his smile same as alvin quah haha. Happy birthday to him.

    ReplyDelete
  6. x1x:nape hepi belated?bday dia arini..=)
    anis: a'ah sweet sgt kwn dia punya kwn punya adik..=p

    chris:ape lol2? haha..same kan?? thnx..=)

    ReplyDelete
  7. hehe so sweet..
    *bole sempat promote fb org lak tu..hehe

    Happy birthday kat abg kamu yek, smoga pjg umo n cpt kawin ;p

    ReplyDelete
  8. eh la???ingtkn da trlambat..tarikh kat tempat i mmg advance sehari r... =P

    x1x

    ReplyDelete
  9. hope tak terlewat sangat kot wish, selamat hari lahir buat bro aliah, teringat lagi there is one time yang i asked your bro's help to buy a nasyeed cassette kat petronas ampang hilir. thx alot.

    Moga amalan yang lalu diterima, moga amalan yang mendatang menjanjikan syurgaNya, moga kehidupan yang lalu diredhai olehNya, moga kehidupan yang akan datang mendapat keberkatan dariNya.

    ReplyDelete
  10. x1x:thnx..=)
    paan: haha,nnt aku smpaikn kt dia.=)
    syukran jazilan paan,skrg giliran ko lak yg byk tlg aku.^^

    ReplyDelete
  11. InsyaALLAH. Mana yang aku termampu aku tolonglah. Tapi try tanya sisters dulu before minta tolong aku, mana tahu diorang lebih mengetahui dari aku mengenai satu-satu hal kan?

    teruskan menulis. ada bakat jadi penulis blockbuster. nnt isma nsw nak buat blockbuster, boleh la jadi penulis skrip. iA.

    ReplyDelete
  12. syuran paan!~
    hoho,aku rs blog aku ni cm kuat merepek je..tgk tuan pun da cukup kan?hehe~
    yeke?isma ade wat?nk apply la..=)

    ReplyDelete
  13. mula-mula mmg gtu. aku pun mula-mula tulis blog pun pasal nak cerite my life, tp lama-lama bertukar angin pulak. tgk pada niat la nape kita nak menulis kan.

    kitorg mmg nak buat movie pendek ke ape ke, tp takde idea n takde penulis skrip yg mantop mcm ko. bole la apply nnt.

    ReplyDelete
  14. oh,we're in the same boat la eh?hoho..

    yeke??nak2!!*mne de aku mantop =_='* haha..
    tp xpe,aku nk apply jugak..=)

    ReplyDelete