Sunday, February 12, 2012

BlogBuster 71: March Wishlist.

Once upon a time at Baitul CS


Salam readers, so whats up? hehe Harap2 baik2 sahaja :). Sedar tak sedar, nak masuk bulan 3 da kan? Haha, So what's the fuss kalau da nak bulan 3 da?

Entah!

Takde apa pun, saja je nak share semenjelangnya *eh perkataan ni wujud ke?* bulan 3 yang bakal tiba nanti, tetiba je ada wishlist yang penuh bermakna. HAHA. okay lame. Yelah, selalu kan orang takde idea nak bagi apa, dengan wishlist ni moga2 dapat memudahkan misi pencarian "Hadiah". Uhuk2.


WISHLIST 1#:DOA DARI SEMUA

Jika dipanjangkan umur, tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain dari doa dari kalian semua. ^~^ Senjata orang mukmin adalah doa kan? Jadi sama2 lah kita banyakkan berdoa :D



WISHLIST #2: TUDUNG/SHAWL

Hehe, saya suka semua jenis warna yang ceria, prefer yang labuh ^~^
*kauingatkauturetis?pffft!*



WISHLIST #3: I-phong Casing :D

Part ni memang paling best, gambar di atas telah diambil di Plaza Gurney ye. HAHA apa kejadahnya la siap bagitau lokasi sekali =_=" erm, sebenarnya memang saya suka kumpul casing iphone, so kalau ada orang yang sudi bagi, memang tak tergambar kegembiraan hati. *recommendation: Hello Kitty design* *kauingatkauretis?pfft! kuasa dua*




WISHLIST #4: Beg Kuliah




LALALALA ,please slap me :P



WISHLIST #5: Kamera Polaroid

"HAI NAMA SAYA HELLO KITTY , SAYA ASYIK HELLO JE ORANG, TAK PERNAH BYE2."

Yang ni memang tahap tak tau nak kata apa lah kan, mungkin di bahagian wishlist #1, korang boleh tolong doakan yang saya cepat matang! haha, tapi takpelah at least dgn kamera ni, boleh la nak camwhore ng students skali. HAHA.


Saya rasa itu saja utk blogbuster kali ni, walaupun ada 2 as-sigh-ment nak kena submit next week, time tu lah nak update blog kan? standard la tu kan2?

p.s: Sapa tau wish saya yang ke #6, dia memang legend la! clue ada dalam blogbuster ni, versi gambar. Lalala~
Bye, nak gi baca KSSR ni.

-the end-

3 comments:

  1. tiramisu itu nampak sedap!

    Sekian. Tiada clue untuk yang keenam.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum semua..

    nmpk sedap tiramisu tu~~nyum2!!

    jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
    Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
    dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

    http://hijabismybeauty.blogspot.com/

    sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

    Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
    InsyaAllah

    terima kasih senyum2 [:)]

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...welcome back...da...

    ReplyDelete