Friday, December 17, 2010

BlogBuster 43: 24 happy hours with Miss Ayna :)

Salam Hormat.
18 Dis 1986- Klinik Sambi telah digemparkan dgn kelahiran seorang bayi yang comel bernama Nurul Aina atau dikenali juga sebagai Kak Anis.
Kelahiran bayi ini telah memberi impak yang besar kepada masyarakat am nya, terutama sekali keluarga En.Tomin,khususnya.
Bayi ini agak berat juga sewaktu ditimbang tetapi tidak mengapa kerana bayi ini sungguh manis seperti air Nescafe yg telah mnjadi kegemaran ibunya sewaktu mengandungkan beliau.
2010
Alhamdulillah,kini beliau telah membesar dgn jayanya.

menjadi seorang wanita yang berdikari

DSC00909

guru bahasa inggeris yang disayangi
*ehem2,amboi,student laki je ke?*

IMG_7323
berjaya merangkul segulung ijazah dalam bidang pendidikan di UNISEL
;)


IMG_7628

seorang yang shy2 xbrape nak cat.


DSC01737
cucu solehah di sisi Tok.:)

DSC00172

anak yang degil,eh silap anak yang misteri,eh silap lagi,
anak yang baik. :D

IMG_7550

KAKAK YANG SGT BESH SMPAI ADIK DIA LAGI BESAR DR DIA.
*okay,nape caps lock disitu,berbaur stress jugak*
to my dearest sister,
i would love to wish u happpy 24th bday! may ALLAH bless u always,
u r such a GREAT SISTER to me.
u pemurah,xberkira,ajar i drive,masak,syg kucing,
mengemas,ajar common sense, and helpful.:D
masa kt maktab dlu,mmg kwn pun sme da tau klu nmpk cikgu al bertenggek kt koridor pegang fon,
pastu gelak2 cm ckp ng boyfren,pdahal kite dua kuat gayut kan2..hehe..
i dgr gosip u,u dgr gosip i..
pndai nasihat bab frenship,mmg salut la,dia akan selalu tegur klu dia rs cikgu al sdg berperangai tidak best kpd kwn2nya.huhu..
iLOVEu so much sis,even though i ske ejek tgn u pendek,tp sbnrnya i SYG kt u.haha.cm geli je..
byk bnda lucu kte da harungi bersama spnjg kite membesar sbg WANITA HARI INI.Auwww..
aliah doakan semoga kak aina ditemukan dengan jodoh yg baik,yg dpt membimbing di jalan-Nya,celik hukum agama and dapat syg,jaga awk spt mana sy syg awk.kita punya impian nk duk berjiran kn ble da kawen nnt?haha..cm harapan je,xpe2 skype ade.hehe..
akak sy ni pndai ngaji tau,so pd Qari2 disana,silalah wat lgkh yg spttnya..=D
LOL
IMG_7223
ana uhibbukifillah!
-END-

4 comments:

  1. comelnye!! smlam izy nk comment dah. tapi tak dpt. tak tau nape. hee. hari ni cube lagi. kakak aliah izy xpenah tgk. comel!

    ReplyDelete
  2. hehe.yeke izy?msti akak kter kembangla bca komen izy~hehe..^~^

    ReplyDelete
  3. comel. beruntung ada kakak camni. smg diperkennkn doa tu :)

    ReplyDelete
  4. dayah: alhamdulillah,trima kasih..amin22 ya rabbal alamin.:D

    ReplyDelete